Hi!
This is me ..

De naam "the clicking mom" komt natuurlijk voort uit het feit dat ik 6 jaar geleden moeder ben geworden en sinds de geboorte van Mason & Juna ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in fotografie. Ik volgde vele cursussen en workshops en merkte dat mijn creatieve brein hier op aan gaat en al snel ontstond er een portfolio. Inmiddels heb ik al veel mooie vrouwen, gezinnen en lieve baby'tjes op de gevoelige plaat mogen leggen en dit is wat ik het liefste doe.

Wat leuk dat je meer over mij te weten wil komen. Ik ben Patty, 35 jaar jong/oud, hoe je het ook wil noemen. Moeder van een onwijs leuke, lieve en ondeugende tweeling van 6 jaar, Juna & Mason. Wij wonen in Zoetermeer en naast fotografie werk ik ook nog in loondienst in een tandartspraktijk.

01.

Inspiring thing number one.
My twins

Door de geboorte van de tweeling is mijn fotografie hart gaan groeien en heb ik naast het werken in loondienst, mijn eigen bedrijf opgezet.

02.

Reizen

Door het reizen in mijn jeugd met mijn ouders en zelf met vriendinnen zoveel mooie, unieke en bijzondere plaatsen bezocht waar altijd het vastleggen van die momenten op 1 stond zie ik in dat dit zo de moeite waard is en zo fijn is om dit altijd terug te kunnen kijken.

I'M  INSPIRED

boek jouw shoot

Ben jij klaar om met mij momenten vast te leggen?