Tarieven

Een mooie periode die je voor altijd wil koesteren maar vaak heel snel voorbij gaat. Daarom is het zo mooi om deze bijzondere periode in jou en jullie leven vast te laten leggen.
Voor een zwangerschapsshoot raad ik aan om tussen de 28-34 weken een afspraak te plannen. Je buik is dan op z'n mooist en ook ben jezelf nog aardig fit. Het liefst shoot ik tijdens de ondergaande zon ook wel "Golden Hour" genoemd. Zo krijg je beelden met een gouden randje.

Een familieshoot op een mooie buitenlocatie in  ongedwongen sfeer en in kleding waarin jij je fijn voelt. Probeer als gezin wel lekker te matchen qua kleding, het liefst in neutrale kleuren. Zo krijg je een mooi geheel op de foto's. Een familieshoot is een bijzondere ervaring en ik zal jullie op je gemakt laten voelen en zorgen voor een ontspannen sfeer.

"Een foto is een herinnering voor altijd"

Voor de sessie kom ik graag bij jullie thuis in de vertrouwde omgeving.

Oh, baby!

Ik neem alle tijd om de mooiste momenten vast te leggen. Zoals de babyvoetjes,-handjes en misschien zelfs een lachje of gaapje. De meest ideale periode om een newborn shoot te plannen is in de eerste maand na de geboorte. Maar wees gerust, het kan ook op een later moment. Met de reservering van de datum plannen we ongeveer 2 weken na de uitgerekende datum en kijken we samen of dit past.

Ben je al bevallen, maar wil je toch nog graag mooie foto's? Stuur mij gerust een berichtje, wellicht heb ik nog een plekje vrij.

Duur: 60 - 90 min 
Buitenlocatie of thuis
10 bewerkte foto’s 
zelf kiezen uit een online galerij
Keuze uit een cliënt closet

Shoots 

INVESTMENT

Familie • Zwanger • Newborn

€275,-

Foto's bij bestellen?

Per foto

€7,50

Volledige galerij*

€150

* minimaal 50 foto's

"In een digitale wereld zijn de waardevolste bezittingen de foto's, die zijn goud waard!"

"Maple Photography felt like an extension of our family ... it was like hanging out with friends!"

"Their unique approach left me in tears ... they captured our true, messy, love-filled life!"

boek jouw shoot

Ben jij klaar om met mij momenten vast te leggen?